INFO

‘Words mean more than what is set down on paper. It takes the human voice to infuse them with deeper meaning.’ (Maya Angelou)

Dat is wat ik voor u kan betekenen: een tekst betekenis geven.

Mijn stemprofiel kan omschreven worden als zakelijk, betrouwbaar, goed geïnformeerd en overtuigend. Warm en belangstellend als de tekst dat verlangt, informerend en zakelijk waar dat vereist wordt.
Verwacht geen typetjes!

Op bescheiden schaal kan ik zelf audio- opnames maken, maar ik kom ook graag naar een studio van uw keuze.

Naast het zelf inspreken van teksten als nieuwslezer en voice-over begeleid ik al lange tijd mensen die als vrijwilliger of professional hun stem beter willen gaan gebruiken. Dat varieert van het geven van instructie aan vrijwilligers die luisterboeken inspreken voor blinden-bibliotheken tot het opleiden van voice-overs en radionieuwslezers op alle niveaus.

Stemcoaching kan zowel op individuele- als op groepsbasis plaatsvinden. Coaching kan geschieden op een locatie van uw keuze. Een voorwaarde is wel dat er (eventueel eenvoudige) opnameapparatuur aanwezig is. Makkelijker is het natuurlijk als gebruik kan worden gemaakt van de apparatuur waarmee de voice-over al werkt.

Voor prijsopgaven van voice-overopdrachten en stemcoaching kunt u het contactformulier invullen. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.